Orientering
Skogslek - Ny grupp för de yngsta
Nu när längdskidträningen tagit paus och istället ersätts av orientering så finns ett glapp för de yngsta barnen där de extra momenten i orienteringen blir lite för mycket lite för snabbt. Vi vill gärna att de yngsta i klubben fortfarande ska få möjlighet till tisdagsträningarna. Därför vill vi erbjuda en rolig träning som ger nyttig skogsvana där fokus är lekfull rörelse i knixig terräng tillsammans med kompisar. Vi kommer exempelvis köra varianter på snitslade banor, stafetter, skattjakter och lekar för att barnen ska få känna på lyckan att bli trötta tillsammans.

När? Tisdagar kl.18-19 med start 31:a mars
Var? Vi ses vid klubbstugan Mälarö SOK om inget annat sägs
Hur anmäler vi oss? Första gången är det bara att dyka upp och vi ser gärna att du som förälder är med vid första tillfället. Ni kan också anmäla er via formuläret så får du del av kallelser och information i SportAdmin-appen https://sportadmin.se/form/form.asp?ID=%7B78C31DCA-8FFB-4F46-8B95-7531699BD689%7D
Orientering, 14/05 23:57