Orientering
Träningsgrupper och tider

Orienteringsträning bedrivs under våren 2020 i följande grupper:

• Skogslek
  • Grön/Vit
  • Gul/orange/Violett
  • Vuxna
  • Nybörjarkurs barn och ungdomar (födda 2012 eller tidigare)
  • Nybörjarkurs vuxna
Alla grupper utom nybörjarkurs vuxna tränar på tisdagskvällar kl 18:00-19:15 med början tisdag 31 mars (utom nybörjarkurs för barn och ungdomar som startar första tisdag efter påsk).

Nybörjarkurs vuxna genomförs söndagskvällar och startar efter påsk.

Vårens nya grupp - Skogslek
En grupp för våra yngsta barn. Målgruppen är barn födda 2013 och 2014. Tanken är att ha kul i skogen och att komma igång med lite enkel regelbunden lek/träning.

Anmälan Skogslek och Nybörjarkurser
  • Skogslek och Nybörjarkurs barn och ungdom, anmälan [här]
  • Nybörjarkurs vuxen, anmälan [här]
Coronaviruset
Under träningarna kommer vi att iaktta de försiktighetsåtgärder vi bedömer nödvändiga. Vi håller avstånd till varandra och undviker att alla grupper befinner sig på samma ställe. Deltagare som är sjuk (även med milda symtom) ska inte vara med alls på aktiviteterna, utan ska stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande.

Tränings- och kursavgifter
Träningsavgift, helår: 600 kr.
Kursavgift nybörjare: 500 kr (ger också rätt till att fortsätta träna under resten av året).

Frågor?
Skicka ett mail till orientering@malarosok.se

Orientering: Nybörjare Vuxna
Söndagsrace i orientering!
2019-06-01 00:14, Orientering: Nybörjare Vuxna
Nu på söndag 2 juni 18.00 är det bonusorientering på hemmaplan, alla medlemmar är välkomna!

Vi kör sista passet för vårens vuxenkurs och självklart gör vi det som en riktigt orienteringstävling. Det finns banor för alla, det lär finnas fika och ju fler vi blir desto roligare.

Kluriga och roliga banor utlovas!

Klasser (Öppen Motion):
ÖM1 (vit) 2,1 km
ÖM3 (gul) 2,7 km
ÖM5 (ora) 3,4 km
ÖM10 (lila) 3,9 km

Första start strax efter 18.00.
Arena klubbstugan.
Skriv gärna i kommentaren vilken bana du vill springa (för kartprint).
Ses på söndag!
Ungdomsserien, hemmaplan 2019
2019-05-14 23:57
Vi hade ett lyckat arrangemang på hemmaplan. Stort tack till alla som kom och sprang, men framför allt till alla som ställde upp och gjorde det möjligt!
Utsättning för tävling
2019-05-01 14:31
14:e maj arrangerar orienteringssektionen ungdomstävling och som ett förarbete i det hängs små markeringsskyltar ut i skogen där kontrollerna ska sitta. De har flera syften, bland annat verifieras kontrollpunkten och det blir lättare att sätta ut kontrollerna på själva tävlingsdagen.
Om du ser en markering så uppskattar vi om du lämnar den där den är.
De kommer att tas bort efter tävlingen.

Tack för din hjälp och förståelse!

Orienteringslägret i Hälleforsnäs
2019-04-28 22:03
Nu i helgen hade vi årets läger i Hälleforsnäs, vi bodde i OK Tjärnens klubbhus. Vi var totalt 25 deltagare som hade jätteroligt ihop och tränade en massa orientering. Också tack till Stefan som tog bilden och därför inte kunde vara med på bilden.

Iron Man Approved
2019-02-07 16:27
Vi har en liten men aktiv triathlonsektion. Nu har vi också Iron Man Approval, vilket innebär att medlemmar som genomför någon av IM:s tävlingar kan göra det under klubbens namn!

Nyheter från våra grupper
Orientering: Nybörjare Vuxna, 01/06 00:14