Gymnastik

Gymnastiksektionen i Mälarö SOK erbjuder konditions- och styrketräning med eller utan hantlar. Både kvnnor och män, tjejer och killar är välkomna till våra pass. (Ungdomar under 18 år får dock inte använda hantlar).

VÄLKOMMEN TILL VÅRTERMINEN 2019
SOM BÖRJAR VECKA 3, MÅNDAG DEN 14 JANUARI
OCH VÅR ROLIGA GYMPA MED DUKTIGA OCH VÄLUTBILDADE LEDARE

i Ekebyhovsskolans gymnastiksal:

MÅNDAGAR KL. 20 - 21

På måndagsgympan ligger fokus på styrka, smidighet, balans och bålstabilitet där vi rör oss från topp till tå till medryckande musik. Vill du använda hantlar, ta med dina egna.

ONSDAGAR KL. 19 - 20

Onsdagsgympan har ett program med härliga rörelser och inga stora hopp, där valet av musik spelar stor roll. Vi tränar kondition, balans, rörlighet och styrka. Vill du använda hantlar, ta med dina egna.

Pris: 850 kr för hela höstterminen eller 70 kr/pass.
Betalning sker kontant eller med swish.

VÄLKOMNA!

Eventuellt överskott från sektionen går oavkortat till Mälarö SOK:s barn- och ungdomsverksamhet inom friidrott och skidor/skidskytte.

På hemsidan informerar vi också om vi blir tvungna att ställa in något pass samt om tider då vi inte har tillgång till gympalokalen.

Gymnastiksektionen har funnits i föreningen sedan 1984 och erbjudit Mälaröbor gympa med kondition, smidighet, koordination och styrka. Allt under ledning av duktiga, välutbildade ledare och till glad, medryckande musik

Vinnare i Sporren HT 2018
2018-12-13 20:31

Vinnare i Sporren höstterminen blev Maj-Britt Söderlund och Gun-Britt Hansén.

Grattis och välkomna tillbaka vårterminen 2019 önskar vi.

Nyheter från våra grupper