Gymnastik

Nu har höstterminen 2021 kunnat starta igen. Du är välkommen till gympa för vuxna måndagar kl 19 - 20 i Ekebyhovsskolans gymnastiksal. Kostnad: 50 kr/tillfälle, betalas på plats kontant eller Swish.
Ledare är Maud och vikarie är Lena.

Gymnastiksektionen har funnits i föreningen sedan 1984 och erbjudit Mälaröbor gympa med kondition, smidighet, koordination och styrka. Allt under ledning av duktiga, välutbildade ledare och till glad, medryckande musik.

Eventuellt överskott från sektionen går oavkortat till Mälarö SOK:s barn- och ungdomsverksamhet inom friidrott och skidor/skidskytte.

Nyheter från våra grupper