Vårterminen börjar den 10 januari 2022.
Du är välkommen till gympa för vuxna måndagar kl 19 - 20 i Ekebyhovsskolans gymnastiksal. Kostnad: 50 kr/tillfälle, betalas på plats kontant eller Swish.
Ledare är Maud och vikarie är Lena.

Vi följer myndigheternas och regeringens rekommendationer - håll avstånd i omklädningsrum och träningslokal och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Gymnastiksektionen har funnits i föreningen sedan 1984 och erbjudit Mälaröbor gympa med kondition, smidighet, koordination och styrka. Allt under ledning av duktiga, välutbildade ledare och till glad, medryckande musik.

Eventuellt överskott från sektionen går oavkortat till Mälarö SOK:s barn- och ungdomsverksamhet inom friidrott och skidor/skidskytte.

Nyheter från våra grupper