Friidrott

Välkommen till Mälarö SOK Friidrott!

Vi har livlig verksamhet för alla från 6 år och uppåt i friidrott. Här uppe hittar du mer info om vår verksamhet.

Anmälan till friidrottskolan 2024 är öppen
2024-05-12 20:30

Hej alla barn och föräldrar! Nu är anmälan för sommarens friidrottsskola öppen!

Friidrottsskolan är ett sommardagläger veckorna 25, 26 och 33 för barn 6-13 år med fokus på friidrott. Vi varvar friidrottsträning, stafetter och lekar i en härlig mix, anpassad till barnens ålder och utveckling.

Anmälan och mer information hittas på vår hemsida på Mälarö SOK - Friidrottskolan

Hör av er om ni har några frågor eller funderingar. Passa också på att tipsa kompisar så ses vi i sommar!

Vänliga hälsningar från de huvudansvariga Leo, Linn och Alice.

Mälaröspelen 2024 den 5:e maj
2024-05-09 00:22
Mälaröspelen 2024 - Fotografer Hanna och Joan Wallgren

Tack till alla aktiva, funktionärer och alla ni andra som hjälpte till att göra Mälaröspelen 2024 till ett minnesvärt arrangemang trots tidvis hällande regn.

Grattis till Alicia Wallgren som tog nytt personbästa och tillika tävlingsrekord och klubbrekord i klassen F15 Höjdhopp med 1.51.

Ett speciellt tack till alla våra externa gäster från Alunda SK, IFK Tumba och Huddinge AIS som kom och erbjöd hårt motstånd och levererade fina resultat.

Resultat och annat hittar ni på Mälaröspelens egen sida.

Vi ser fram emot nästa år

/Tävlingsledningen genom Henrik

Anmälan till Mälaröspelen 2024 5:e maj öppen
2024-04-14 23:42

Välkomna till Mälaröspelen 2024 den 5:e maj.

Mer information och länkar till anmälan hittar ni på Mälaröspelens sida.

Mälaröspelen 2022 - Foton
2022-05-21 09:36
Glada friidrottare. Fotografer: Peter Pinzke och Anna Tell

Anmälan till Mälaröspelen 2022 är nu öppen!
2022-04-02 10:22

Mälaröspelen 2022 går av stapeln på Träkvistavallen söndagen den 8:e maj

Tävlignen är för barn 7-11 år, och grenarna man kan tävla i är 60m, längd, höjd och kula.

MSOK-medlemmar deltar utan kostnad. Det går utmärkt att ta med kompisar som inte tränar friidrott, men de behöver betala startavgift. Deltagarmedalj till alla som är med och tävlar!

Anmälan dig till tävllingen via https://easyrecord.se/entry?7HsjKK .  Detaljer, grenprogram mm hittar du på webbsidan för Mälaröspelen.

Nyheter från våra grupper

VÅRA SAMARBETEN: