Välkommen till vår skidskytteverksamhet
Mälarö SOK skidsektion bedriver även skidskytte för ungdomar. Med ca 30 st aktiva i olika åldrar tränar vi med luftgevär på vår skjutbana intill klubbstugan. Klubben har just nu sju luftgevär.

Vi deltar på distriktstävlingar och försöker även komma iväg på tävlingar längre bort några gånger varje säsong.
Sektionsansvarig, och kontaktperson är [Håkan Melin].

Våra träningsdagar för skytte är onsdagar (tre grupper) och torsdagar (en grupp). Under ca maj-september fokuserar vi mest på att träna grunder i skytte (säkerhet, ställning, andning, riktning och avfyring). Från oktober lägger vi sedan in moment där vi kombinerar löpning eller skidåkning med skytte.
Själva skiddelen av skidskytte tränar vi annars tillsammans med "vanliga" skidåkare. (För träningsdagar mm, se info för Skidor Ungdomar här på siten.)
Intro-skytte för nybörjare
2018-06-12 23:08
Hej. är du intresserad av att prova på skidskytte? Nu under sommaren håller vi introduktionspass för ungdomar på torsdagar kl 18-19. Detta vid vår skjutbana vid Klubbstugan i Knalleborg.
Föranmälan är nödvändig för att vapnen ska räcka till alla. Gör detta genom att maila [Håkan Melin]
Om skidsektionen, 02/07 13:05