SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÄLARÖ SOK
Skidor
Skidor Vuxna

Välkommen till Mälarö SOKs vuxenskidåkning

 

Tisdagen den 29 augusti börjar vi den organiserade tisdagsträningen på barmark för höstsäsongen 2023, vi börjar då med en kort information utomhus om säsongens träningsupplägg. Till detta första tisdagspass behöver du inte ta med stavar.

 

Vi kör träningen t.o.m. vecka 51 och börjar sedan igen efter nyår 2024, med första passet tisdag 9 januari.

 

Under hösten kör vi enligt samma schema som tidigare år, dvs:

  • Tisdagskvällar till fots, samling vid klubbstugan.
  • Varannan torsdagkväll rullskidor med samling infartsparkeringen vid Tappström och varannan styrketräning vid klubbstugan.
  • Lördagmorgnar rullskidor med samling vid parkeringen till daghemmet i Knalleborg, och passering infartsparkeringen vid Ekerö kommunhus.

Se mer information om passen [här]. Alla pass den kommande tiden finns inlagda i vår [kalender].

 

Om du vill prova på våra träningar så är du välkommen att delta utan kostnad ett par gånger, därefter är det obligatoriskt att betala medlemsavgiften som för närvarande är 500 kr för vuxna. Se mer information om avgifter och medlemsansökan [här].

 

Du vet väl att vi även erbjuder lektioner i skidteknik? Läs mer [här].

Vuxenskidträningen återupptas enligt tidigare schema
2020-11-04 20:15
Efter ett informationsmöte med kommunen igår (tisdag) har vi nu dragit slutsatsen att vuxenskidträningen kan återupptas enligt ordinarie schema. Ordinarie träningsschema gäller således igen (och nästa pass blir därmed rullskidpasset imorgon torsdag 5/11).

Beträffande tisdagspassen, som brukar vara de mest besökta, så kommer vi att göra vissa justeringar för att öka avståndet mellan deltagarna. Vi går igenom vad som gäller vid samlingen inför varje pass.

Tisdagspasset för vuxenskidträning 2020-11-03 är inställt
2020-11-01 17:20
Med anledning av direktiv från Ekerö kommun, angående smittspridning, så är tisdagspasset den 3/11 inställt. Vi räknar med att få mer information om tolkningen av direktiven under kommande vecka, och återkommer med ny information därefter.
Tre herrlag i DM-stafetten
2018-06-24 20:21
Den 18:e februari samlades klubbens vuxna skidåkare för att försvara klubbens färger i Stockholms DM-stafett.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
VÅRA SAMARBETEN:
Våra sponsorer: