SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÄLARÖ SOK
Friidrott
TRÄNA FRIIDROTT MED OSS

Vi har friidrottsträning för alla från 6 år och upp!

 

Är du eller dina barn intresserade av att träna med oss så får ni gärna anmäla er här!  I de äldre åldrarna har vi i regel ingen kö i dagsläget, men i de yngre så kan man behöva vänta lite på att få en plats.

 

Under utomhussäsongen sker träningen om inte annat anges på Träkvista idrottsplats. Under inomhussäsongen tränar vi oftast i någon av kommunens gymnastiksalar.

 

Mer information om våra träningsgrupper, deras träningtider, kontaktpersoner och länk till anmälningsformulär hittar du i toppmenyn under TRÄNINGSGRUPPER eller genom att följa länkarna.

 

Om ni har några funderingar om träningarna, hör av er till er grupps respektive ledare eller till Mälarö SOKs friidrottssektins infomail friidrott@malarosok.se

Avgifter Mälarö SOK Friidrott 2021

 

 

Medlemsavgifter 2021:

200 kr för enskild medlem, barn/ungdom under 18 år (f 2002 och senare)
350 kr för enskild medlem, vuxen
600 kr för familjemedlemsskap

 

Träningsavgift 2021:
700 kr samtliga åldersgrupper

 

Ledare och barn till ledare behöver endast betala medlemsavgiften. Avgifterna ska betalas in vid säsongsstarten av vårsäsongen.

 

Exempel: För en tjej född 2003 betalar man
200 kr (medl.avg.) + 700 kr (trän.avg.) = 900 kr

 

Exempel 2: För två killar födda 2009 och 2011 samt familjemedlemskap betalar man
600 kr (fam.medl.avg) + 700 kr (trän.avg. född 09) + 700 kr (trän.avg. född 11) = 2 000 kr

 

Avgifterna kommer faktureras under våren och sedan löpande under året. För de som börjar till höstterminen gäller halv träningsavgift. 

 
Våra sponsorer: