Regler för träningsavgifter skidor & skidskytte

Aktiva inom skidskytte resp längdskidor betalar en träningsavgift säsongsvis för perioden juli-juni enligt följande:
•      gäller från det år man fyller 8 år och äldre
•      900 kr för den som är aktiv inom Skidskytte
•      600 kr för den som är aktiv inom Skidor men inte Skidskytte
•      25% rabatt till syskon nr 2 i en familj där fler än ett syskon är aktiv inom samma idrott
•      75% rabatt till syskon nr 3 i en familj där fler än ett syskon är aktiv inom samma idrott
•      Som aktiv räknas den som har tre eller flera deltagartillfällen på grenspecifikt tillfälle. (Från juli till november)
•      Den som deltar på tävling och får startavgiften betald av klubben ska också betala träningsavgift (oavsett antal närvarotillfällen på träningar).
•      Närvaro på löpträning på torsdagar räknas inte in i underlaget.

Träningsavgifter för Skidor och Skidskytte faktureras i november baserat på närvaro från juli till faktureringstillfället. Den som börjar senare under säsongen och har väsentlig närvaro under vintern får en faktura vid senare tillfälle. Den som börjar under april-juni slipper betala träningsavgift för den gångna perioden.

Barn upp t.o.m. 7 år som deltar i skogslek/skidlek betalar istället en avgift på 400 kr/år.