SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÄLARÖ SOK
Ekerö

Mälarö SOK Idrottsfond
I Mälarö SOK strävar vi efter att alla, oavsett förutsättningar, ska kunna idrotta och ta del av den personliga och sociala utvecklingen som idrotten bidrar till. Därför beslutades på årsmötet 2019 att införa en fond för aktiva med begränsade ekonomiska resurser. Resurser till fonden har tillskjutits dels av klubbens gemensamma kapital och dels av sponsorer. 
 
Fonden ska verka för att främst barn och ungdomar ska kunna delta på samma villkor i vår verksamhet och ansökningar kan gälla träningsavgifter, lägeravgifter, kläder eller liknande. Ansökan ska inkludera vem det gäller, för vilken sektion, hur mycket ni önskar hjälp med, vilken typ av avgift/kostnad och varför. 
 
Du ansöker genom att kontakta någon av ledamöterna i styrelsen eller med ett mail till ekonomi@malarosok.se. Ansökan behandlas i Mälarö SOK huvudstyrelse med största sekretess. Svar på ansökan skickas per mejl. Det finns begränsade resurser i fonden och det är upp till styrelsen att vid behov fördela eller prioritera mellan ansökningar. Styrelsen förbehåller sig rätten att begära in vidare underlag för ansökan.
 
VÅRA SAMARBETEN:
Våra sponsorer:
Våra facebooksidor