SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÄLARÖ SOK
Friidrott

TRÄNA FRIIDROTT MED OSS

Vi har friidrottsträning för alla från 6 år och upp!

 

Är du eller dina barn intresserade av att träna med oss så får ni gärna anmäla er här!  I de äldre åldrarna har vi i regel ingen kö i dagsläget, men i de yngre så kan man behöva vänta lite på att få en plats.

 

Under utomhussäsongen sker träningen om inte annat anges på Träkvista idrottsplats. Under inomhussäsongen tränar vi oftast i någon av kommunens gymnastiksalar.

 

Mer information om våra träningsgrupper, deras träningtider, kontaktpersoner och länk till anmälningsformulär hittar du i toppmenyn under TRÄNINGSGRUPPER eller genom att följa länkarna.

 

Om ni har några funderingar om träningarna, hör av er till er grupps respektive ledare eller till Mälarö SOKs friidrottssektins infomail friidrott@malarosok.se

Avgifter Mälarö SOK Friidrott 2023

För att träna friidrott i Mälarö SOK behöver man betala träningsavgift och vara medlem i klubben, för vilket man betalar medlemsavgift.

 

Medlemsavgifter 2023:

Se klubbens medlemssida https://malarosok.sportadmin.se/start/?ID=245091 

 

Träningsavgift 2023:
1 800 kr (900 kr per termin) för samtliga åldersgrupper.

 

Ledare och barn till ledare behöver endast betala medlemsavgiften. Avgifterna ska betalas in vid säsongsstarten respektive termin.

 

Avgifterna kommer faktureras under våren och sedan löpande under året. För de som börjar till höstterminen gäller halv träningsavgift, dvs 900 kr. 

 
VÅRA SAMARBETEN:
Våra sponsorer: