Friidrott
TRÄNA FRIIDROTT MED OSS

Vi har friidrottsträning för barn och ungdomar födda 2014-1999 i våra tränigsgrupper.

Är du eller dina barn intresserade av att träna med oss så får ni gärna anmäla er här!  I de äldre åldrarna har vi i regel ingen kö i dagsläget, men i de yngre så kan man behöva vänta lite på att få en plats.

Under utomhussäsongen sker träningen om inte annat anges på Träkvista idrottsplats. Under inomhussäsongen tränar vi oftast i någon av kommunens gymnastiksalar.

Mer information om våra träningsgrupper, deras träningtider, kontaktpersoner och länk till anmälningsformulär hittar du i toppmenyn under TRÄNINGSGRUPPER eller genom att följa länkarna.

Om ni har några funderingar om träningarna, hör av er till er grupps respektive ledare eller till Mälarö SOKs friidrottssektins infomail malarosokinfo@gmail.com

Avgifter Mälarö SOK Friidrott 2021

Medlemsavgifter 2021:

200 kr för enskild medlem, barn/ungdom under 18 år (f 2002 och senare)
350 kr för enskild medlem, vuxen
600 kr för familjemedlemsskap

Träningsavgift 2021:
700 kr samtliga åldersgrupper

Ledare och barn till ledare behöver endast betala medlemsavgiften. Avgifterna ska betalas in vid säsongsstarten av vårsäsongen.

Exempel: För en tjej född 2003 betalar man
200 kr (medl.avg.) + 700 kr (trän.avg.) = 900 kr

Exempel 2: För två killar födda 2009 och 2011 samt familjemedlemskap betalar man
600 kr (fam.medl.avg) + 700 kr (trän.avg. född 09) + 700 kr (trän.avg. född 11) = 2 000 kr

Avgifterna kommer faktureras under våren och sedan löpande under året. För de som börjar till höstterminen gäller halv träningsavgift.