SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
MÄLARÖ SOK
Friidrott

FRIIDROTTSKOLAN

Friidrottsskolan är ett dagläger på sommaren med fokus på friidrott. 

 

Under dagarna ägnar vi sig åt nästan alla friidrottens grenar så det blir hög variation på aktiviteterna. Ett urval av det vi kommer ägna oss åt är sprint, häcklöpning, medeldistans, höjdhopp, längdhopp, tresteg, kula, spjut, diskus och stafett. Detta uppblandas med en rejäl dos lekar. 

De äldre grupperna har ett större fokus på teknik och kör också lite styrketräning under veckan, medan de yngre har mer lekar på sitt program. Allt för att anpassa aktiviteterna så mycket som möjligt till barnens nivå. 

 

I slutet av varje dag så är det en slutstafett mellan alla grupperna som då får chansen att mötas! Den brukar gå av stapeln runt 14:40-14:50 på eftermiddagen så kom gärna förbi för att heja och titta på!

 

Under fredagen kör vi en "femkamp" då barnen får sina resultat uppskrivna och medtagna hem för att kunna slås på nästa års skola!

 

Mer information om friidrottskolan, frågor och svar, anmälningsformulär med mera hittar du i här!

 

 

 

 

 

 
VÅRA SAMARBETEN:
Våra sponsorer: